Deelnemende bedrijven

 Installatiewerk Zuid-West Nederland
De Stichting Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland - kortweg InstallatieWerk - zorgt voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel in de installatiebranche. De regionale stichtingen werven leerlingen en bieden hen een praktijkgerichte opleiding aan. Daarnaast zorgen de stichtingen voor het om- en bijscholen van werknemers en zij-instromers. InstallatieWerk is met 3.500 leerlingen en 2.000 aangesloten bedrijven de grootste opleider in de installatiebranche. Vestiging aan de Nobellaan, Bergen op Zoom 71

 Roozemond BV

Ons bedrijf kenmerkt zich door deskundigheid en professionaliteit in diverse (ver)bouwwerkzaamheden van groot en klein. Geen uitdaging gaan wij uit de weg, wij bestaan daarom ook niet voor niets al sinds 1650.

 

  Van Dijke Groep

We zijn vooral actief in de AGF sector, bloembollen markt en diverse recycling industrieën. Innovativiteit staat bij Van Dijke Groep hoog in het vaandel. Diverse onderscheidingen zijn ons hierdoor ook ten deel gevallen. Van Dijke Groep staat garant voor machines met lange levensduur, degelijke constructies en uitstekende service. Loyaliteit aan klanten is bij ons van fundamenteel belang.

 Jansen Tholen BV
oplossingen in de elektrotechniek, machinebouw, onderhoud, superfinishing walsrollen, verhuizingen van machines en CNC bewerkingen. Gevestigd te Tholen.
 Delta Techniek BV
Veelzijdig installatiebedrijf te Sint Philipsland
 Calvijn College
Dit is een reformatorische scholengemeenschap met een breed opleidingenaanbod: van praktijkonderwijs tot vwo. Het Calvijn College heeft vijf locaties: Goes, Krabbendijke Kerkpolder, Krabbendijke Appelstraat, Middelburg en Tholen.
 PIA,  Automation B.V 
PIA, gevestigd in Tholen, levert complete automatiserings-oplossingen in de elektrotechniek. Van ontwerp van de besturing tot de inbedrijfname van de installatie.

 

  Kelvion Refrigeration B.V.

 Kelvion produceert en levert luchtkoelers en luchtgekoelde condensors voor (semi-)industriële koudetechniek. Gevestigd te Sint Maartensdijk.

GEA Heat Exchangers has changed: another new standalone company has been created out of the former Heat Exchanger Division of the GEA Group AG. The name Kelvion is new, but we continue as global experts in heat exchange. As always, we remain committed to earning your trust.

Technisch Bureau Visser BV
Veelzijdig installatiebedrijf te Poortvliet. o.a. verwarming, koeling, ventilatie, electra, datanetwerken, gas-, water- en zinkwerken.
Selekthuis
U bezit een eigen kavel en wilt een huis bouwen. Selekthuis verzorgt advies, ontwerp en uitvoering van uw woningbouw. Wij zijn gespecialiceerd in traditionele bouw voor de particuliere woning markt.
 Bouwmensen zuidwest

Bouwmensen Zuid-West is ontstaat uit de samenvoeging van de BBL praktijkopleidingen SPB in Bergen op Zoom, de Bouwopleiding Zeeland in Goes en SSPB Goeree - Overflakkee uit Middelharnis. Er zijn een 140 kleine en grote bouwbedrijven aangesloten bij ons instituut. Zij verschaffen onze leerlingen een leuke baan die onderdeel uitmaakt van de opleiding.

   Mavo en beroepsonderwijs

Steenspil is dè school voor Mavo en het beroepsonderwijs in de regio Bergen op Zoom. En daarmee wat ons betreft de ideale startplek voor de rest van je leven. Er is volop keuze, want wij bieden alle afdelingen in een duurzame omgeving: techniek, groen, zorg&welzijn én economie! 'Kickstart je toekomst' is niet voor niets de slogan van onze school.